Συνεδριάζει την Παρασκευή (30/11/2018) το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Συνεδριάζει την Παρασκευή (30/11/2018) το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 27 Νοεμβρίου 2018 | 09:39
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Νωρίτερα στις 18:00 σε ειδική συνεδρίαση θα διαξεχθεί συζήτηση και λήψη απόφασης για την «Έγκριση Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019 και Ο.Π.Δ (Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης), Δήμου Πρέβεζας»

Η ημερήσια διάταξη:

1. Ενημέρωση, παρουσίαση, συζήτηση στο πλαίσιο της 1ης Φάσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) “Ανάλυση υφιστάμενης κατάστασης και προκαταρκτικές προτάσεις”.

2. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΦΩΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ Τ.Κ ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ ».

3. Συγκρότηση γνωμοδοτικών οργάνων - επιτροπών του άρθρου 221 του Ν.4412/2016.

4. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου καθώς και εξαίρεσης της εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2019.

5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2018.

6. Έγκριση της αριθμ. 69/2018 Απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, περί καθορισμού και καταβολή των μηνιαίων εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Λ.Τ και αποζημίωση των μελών, για συμμετοχή στις συνεδριάσεις αυτού.

7. Έγκριση της αριθμ. 59/2018 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, περί οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

8. ΕΓΚΡΙΣΗ 5ου ΑΠΕ και 3ου ΠΚΤΜΝΕ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΑ Δ.Δ. ΩΡΩΠΟΥ, ΛΟΥΡΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ».

9. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΑ Δ.Δ. ΩΡΩΠΟΥ, ΛΟΥΡΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ».

10. Έγκριση 2ου πρωτοκόλλου παραλαβής Υπηρεσίας : «Σ018 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε.ΛΟΥΡΟΥ» (Τμήμα 2).

11. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών με τίτλο:
- «Σ018 Εργασίες χαλικοστρώσεων και διαμορφώσεων αγροτικού δικτύου ΔΕ Πρέβεζας» Τμήμα Α
- «Σ018 Εργασίες χαλικοστρώσεων και διαμορφώσεων αγροτικού δικτύου ΔΕ Πρέβεζας» Τμήμα Β.

12. Έγκριση εκμίσθωσης κυλικείου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας.

13. Έγκριση Χριστουγεννιάτικων μουσικών εκδηλώσεων στο Δήμο Πρέβεζας και έγκριση δαπανών για την πραγματοποίηση αυτών .

14. Έγκριση εξειδικευμένης δαπάνης για την προμήθεια ηχητικού εξοπλισμού.

15. Συμπλήρωση - τροποποίηση της υπ' αριθμ.412/13-8-2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ NEA

Πρέβεζα: Πολλά Μπράβο και μια πρόταση
PHOTOS
Τοπικά Νέα, Κοινωνία 17|09|19

Πρέβεζα: Πολλά Μπράβο και μια πρόταση

Πρέβεζα: Για χαρά ή για λύπη;
Τοπικά Νέα, Διάφορα, Άρθρα 17|09|19

Πρέβεζα: Για χαρά ή για λύπη;