Συνεδριάζει στις 10 Ιουνίου το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Συνεδριάζει στις 10 Ιουνίου το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
Τοπικά Νέα, Διάφορα, 07 Ιουνίου 2019 | 13:03
Τα θέματα της συνεδρίασης
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Η 5η Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με την παρακάτω ημερησία διάταξη:

Α. Ανακοινώσεις:

• Διάφορα

Β. Θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού Νο 4/20-05-2019 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

2. Κάλυψη κενωθείσας θέσης του κ. Νικόλαου Γεωργάκου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας (Μεταποιητικό Τμήμα).

Εισηγητές: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος κ. Νικόλαος Γεωργάκος.

3. Κάλυψη κενωθείσας θέσης της κ. Δήμητρας Ευθυμίου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας (Τουριστικό Τμήμα).

Εισηγητές: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κ. Δήμητρα Ευθυμίου.

4. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσης έτους 2018 από τους Ορκωτούς Ελεγκτές-Λογιστές.

Εισηγητές: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο Λογιστής του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Παναγιώτης Νούσιας.

5. Έγκριση διενέργειας διαδικασίας για την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του έργου Cross-border mechanisms for Green Intermodal and Multimodal Transport of FRESH products” και ακρωνύμιο FRESHWAYS – MIS:5003373» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2014-20.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

6. Αποδοχή της εγκριτικής απόφασης της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τη πρόσληψη των δυο (2) Ειδικών Επιστημονικών Συνεργατών για το έργο AUTHENTIC-OLIVE-NET.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

7. Ενημέρωση για τη κατοχύρωση των διακριτικών τίτλων των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων στο Γ.Ε.ΜΗ.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

8. Αίτημα του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» 2019.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

9. Αίτημα έκδοσης Υπουργικής Απόφασης για τη συνέχιση της κάλυψης της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, επαγγελματικών συλλόγων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Επιμελητήριο Πρέβεζας (Ν.4610/2019, άρθρο 238 παρ.5)

 Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

10. Τρέχοντα.

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Διάφορα
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ