Προσλήψεις οκτώ ατόμων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Προσλήψεις οκτώ ατόμων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας
Τοπικά Νέα, Οικονομία, 08 Ιουνίου 2019 | 10:32
Τραπεζοκόμων και προσωπικού ασφαλείας και φύλαξης
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Πρέβεζας, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των Υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες της περιοχής, προχωράει στην πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Ειδικότερα πρόκειται για την πρόσληψη

1. τριών (3) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Τραπεζοκόμων (ΑΔΑ: 6ΕΝΣ469079-ΘΣΛ), για την αντιμετώπιση αναγκών εστίασης και 

2. πέντε (5) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Ασφάλειας και Φύλαξης (ΑΔΑ: ΩΟΤΣ469079-ΜΩΖ), για την αντιμετώπιση αναγκών φύλαξης του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου, με τις παραπάνω προσλήψεις λαμβάνει τέλος το καθεστώς των εργολάβων σίτισης και φύλαξης στο «Γ.Ν. Πρέβεζας», με την μετάβαση από το καθεστώς της ανάθεσης σε Εξωτερικό Συνεργείο, στη νέα μορφή των ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ορισθέντα κριτήρια του άρθρ. 63 του Ν.4430/2016 και του άρθρ. 107 του Ν.4461/2017, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρ. 21 του Ν.2190/1994 και φυσικά τις αδιάβλητες διαδικασίες - σε όλα τα στάδια- υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.

Τέλος, αναφέρει η Διοίκηση του Γ.Ν. Πρέβεζας «Ταυτόχρονα, έχουμε κάθε λόγο να κατακλυζόμαστε από αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης για το θεσμικό επιστέγασμα μιας επιλογής που στοχεύει ανοιχτά αφενός στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και των φορολογουμένων πολιτών και αφετέρου στην εργασιακή κανονικότητα και σταθερότητα των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, που έχουν κι αυτοί σήμερα κάθε λόγο να χαίρονται μαζί μας την επιτυχία αυτή».

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Οικονομία
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
2.8
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ NEA