Πέφτει ή μένει ο υδατόπυργος στη Μαργαρώνα;

Πέφτει ή μένει ο υδατόπυργος στη Μαργαρώνα;
Τοπικά Νέα, Κοινωνία, 27 Ιανουαρίου 2017 | 10:35
Τι είχε γίνει με άλλη παρόμοια περίπτωση
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, σήμερα Παρασκευή, θα συζητηθεί και το θέμα με τον υδατόπυργο στις Εργατικές Κατοικίες της Μαργαρώνας.

Οι κάτοικοι επισημαίνουν την επικινδυνότητα της κατασκευής, λόγω παλαιότητας και έχουν προχωρήσει σε αναφορές προκειμένου να γκρεμιστεί.

Ο υδατόπυργος παρουσιάζει φθορές, κάτι που διαπιστώθηκε και από την αρμόδια επιτροπή της Π.Ε. Πρέβεζα, οι οποίες βέβαια δεν το καθιστούν ετοιμόρροπο και για το λόγο αυτό προτάθηκε η επισκευή του.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως πρέπει να εκπονηθεί μελέτη…

Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο για το εάν ο Δήμος θα προχωρήσει σε όλες της διαδικασίες για την συντήρηση και την επισκευή του υδατόπυργου ή στην κατεδάφισή του.

Βέβαια εάν κρίνουμε από άλλη παρόμοια περίπτωση, αυτή του υδατόπυργου στην Ιερού Λόχου (περιοχή Υδατόπυργος), που πέφτουν κομμάτια και έχει παρουσιάσει διάβρωση και στον οπλισμό του, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… 

Φωτό αρχείου: υδατόπυργος Ιερού Λόχου

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Κοινωνία
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
5.0
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ