Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 15 Μαΐου 2019 | 15:41
Τα θέματα για συζήτηση και λήξη απόφασης
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Κατεπείγουσα συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 16/5/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση τρίτου σταδίου της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Πρεβέζης.

2. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την υλοποίηση της πράξης «Εκπόνηση σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Πρέβεζας».

3. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΚ. ΚΡΥΟΠΗΓΗ».

4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, έτους 2019.

5. Έγκριση της αριθμ. 80/2019 Απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

6. Έγκριση σύναψης δεκατριών (13) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

7. Έγκριση παράτασης της αριθμ. Πρωτ. :12604/15.6.2018 σύμβασης σχετική με την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους εργαζόμενους του Δήμου έτους 2018 και εντός των ορίων αυτής.

8. Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής Υπηρεσίας : Επισκευή συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Πρέβεζας, περιόδου 01.04.2019 – 13.05.2019.

9. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών:«Παρακολούθηση – συντήρηση συστημάτων ασφαλείας Δημοτικών εγκαταστάσεων».

10. Έγκριση 10ου πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ε.ΖΑΛΟΓΓΟΥ».

11. Έγκριση πρακτικού με αντικείμενο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΣΟΦ».

12. Ανάκληση της αριθμ. 213/2019 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα:«Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και ορισμός επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη του Δήμου Πρέβεζας έτους 2019».

13. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης Χορευτικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας και έγκριση αυτής.

Τα θέματα της συνεδρίαση έχουν τον χαρακτήρα έκτακτης περίπτωσης ή επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, είναι συγχρηματοδοτούμενα έργα, αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και κρίνονται ως κατεπείγοντα καθώς δεν έχει προγραμματιστεί άλλο Δημοτικό Συμβούλιο έως το τέλος του Μήνα, σύμφωνα το άρθρο 93 παρ. 6 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, το άρθρου 65 παρ. 5 του ν.3852/2010 ( Περιορισμοί κατά την προεκλογική περίοδο) όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ν.4257/2014.

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.