Η Χώρα αλώθηκε με προδοσία - Γράφει ο Κυτίνος Ευάγγελος

Η Χώρα αλώθηκε με προδοσία - Γράφει ο Κυτίνος Ευάγγελος
Άρθρα, 31 Αυγούστου 2019 | 10:38
Έχουν η Ελλάδα και η Ευρώπη την δύναμη να επεξεργαστούν μια πολιτική που θα σώσει τον κοινό ευρωπαϊκό μας πολιτισμό;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Εισαγωγή

Πολύ παλιά ο πόλεμος ήταν υπόθεση αντρική. Άντρες από δυο στρατούς πολεμούσαν και ο καλύτερος (σε ανδρεία, πολεμικά τεχνάσματα, τεχνολογία, κλπ) νικούσε.

Έτσι έγιναν οι πόλεμοι Αθήνας – Σπάρτης, Σπάρτης – Θήβας, οι Μεσσηνιακοί, οι Ληλάντιοι (Χαλκίδας – Ερέτριας), κλπ.

Έτσι οι Άραβες και οι Άβαροι πολιόρκησαν την Κωνσταντινούπολη, αλλά ΔΕΝ την κατέκτησαν.

Μετά ήρθαν οι προδότες.

Κάποιοι αντελήφθησαν ότι αν πληρώσεις πολλά χρήματα σε ένα προδότη έχεις καλύτερα αποτελέσματα…

Έτσι ο Εφιάλτης οδήγησε τους Πέρσες στην πλάτη των Τριακοσίων του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ.

Ο Πήλιος Γούσης πρόδωσε τους Σουλιώτες στον Αλή πασά, ο Βρούτος δολοφόνησε τον Ιούλιο Καίσαρα, ο Ιούδας πρόδωσε το Χριστό, ο Δημάρατος πρόδωσε τους Σπαρτιάτες και τους Έλληνες στον Πέρση βασιλιά, ενώ προδότες ή διπλοί κατάσκοποι υπάρχουν και σε άλλες χώρες με επιφανέστερους τη Μάτα Χάρι, τον Κουΐσλινγκ, και πολλούς ακόμη.

Ένας από αυτούς άνοιξε και την Κερκόπορτα για να αλωθεί η Πόλη…

Δηλαδή με προδοσία «έπεσε η Πόλη» στους Μογγόλους....

 

Ενημέρωση

Το κείμενο που ακολουθεί ΔΕΝ είναι κομματικό, αλλά ιστορικό – εθνικό. Επομένως οι έχοντες πολιτικές παρωπίδες μπορούν να σταματήσουν την ανάγνωση σε αυτό το σημείο. Δεν χρειάζεται να το διαβάσουν, γιατί υπερβαίνει κομματικά και πολιτικά συμφέρονται και έχει ιστορική και εθνική διάσταση.

 

Ο νέος πόλεμος

Από τα αραβικά πετρέλαια κάποιες χώρες απόκτησαν πολύ χρήμα. Και με το χρήμα αυτό σκέφτηκαν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο. Αλλά χωρίς πόλεμο.

Άρχισαν μια διαδικασία που περιέχει πολλές φάσεις.

1) Έπεισαν τους νέους πολίτες τους ότι ο θεός τους απαιτεί να κάνουν πολλά παιδιά. Τουλάχιστον 5 το κάθε νέο ζευγάρι. Τους δίνουν και κρυφό μισθό, έτσι οι νέες και οι νέοι το έχουν ρίξει στην αναπαραγωγή…

2) Πλήρωσαν – εξαγόρασαν δημοσιογράφους, πολιτικούς, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, κλπ για να «περάσουν» στον ανυποψίαστο λαό το μήνυμα: «Αυτοί που έρχονται με τις βάρκες είναι αδέρφια μας. Και πρέπει να τους δεχτούμε, να τους κάνουμε όλα τα χατίρια, να τους δώσουμε χαρτιά, ταυτότητες, δικαίωμα ψήφου, παιδεία, περίθαλψη, σπίτια, κλπ.»

3) Δημιούργησαν ύποπτες ΜΚΟ, που έχουν συμφέροντα ξένων χωρών και διοικούνται από ξένους διευθυντές, για να παίρνουν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να «υποδέχονται στην Ελλάδα» μωαμεθανούς μετανάστες από όλο τον κόσμο.

4) Για να μας μπερδέψουν, μας μίλησαν για τους πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής.  Καμιά σχέση. Οι πρόσφυγες ήταν Χριστιανοί, μιλούσαν Ελληνικά, έφεραν μαζί τους χριστιανικές εικόνες από τις εκκλησίες τους, είχαν βαπτιστεί και έφεραν ελληνικά ονόματα. Και έφυγαν από μια ισλαμική χώρα για να πάμε σε μια χριστιανική χώρα όπου όλα τα ήθη και έθιμα τους ήταν αποδεκτά.

5) Οι Μωαμεθανοί, δηλ. οι «απρόσκλητοι επισκέπτες μας» ΔΕΝ φεύγουν από χώρες που έχουν πόλεμο. Ο πόλεμος έχει σταματήσει και στην Ασία (Πακιστάν, Ινδία, κλπ) και στην Αφρική.

6) Οι πρόσφυγες είναι κυρίως νεαροί άντρες και γυναίκες. Σε αναπαραγωγική ηλικία!  Που κάνουν συνεχώς παιδιά !! Και τα «μοστράρουν» τεχνηέντως για να κερδίσουν τη συμπάθεια των αφελών…

7) Οι πρόσφυγες ΔΕΝ επιλέγουν ομόθρησκες χώρες (όπως Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, κλπ), αλλά επιλέγουν Χριστιανικές χώρες. Και φυσικά ΔΕΝ αποδέχονται τα ήθη και έθιμα των ντόπιων, αλλά θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους έθιμα (μαντήλα οι γυναίκες, όχι χοιρινό κρέας, να μην χτυπάνε οι καμπάνες των χριστιανικών ναών κάθε Κυριακή ενώ οι δικοί τους μιναρέδες εκπέμπουν την προσευχή τους 5 φορές την  ημέρα).

8) Έβλεπα πρόσφατα φωτογραφίες από τη Μυτιλήνη με χιλιάδες νέους μωαμεθανούς να στριμώχνονται στο λιμάνι και σκεφτόμουν ότι «αυτό τον πόλεμο τον χάσαμε» πριν το καταλάβουμε…

9) Υπήρξαν πλούσιες χώρες που έκαναν σαφή τη θέση τους. Η Ρωσία του Πούτιν, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Κίνα κλπ είπαν: ΔΕΝ θέλουμε μωαμεθανούς στην πατρίδα μας. Να πάνε σε χώρες δικές τους, με ίδια κουλτούρα, με ίδιο πολιτισμό. Εμείς έχουμε «άλλο πολιτισμό» από αυτούς και ΔΕΝ ταιριάζουμε…

10) Η φτωχή Ελλάδα, που ζει ακόμη με δανικά χρήματα, άνοιξε όλες τις πόρτες της για να υποδεχτεί «τα αδέρφια μας», τους έφτιαξε ειδικές υποδομές, τους έβαλε ακόμη και σε σπίτια που βρίσκονται «υπό κατάληψη», όταν ΔΕΝ έχει κάνει «κάτι» για Έλληνες και Ελληνίδες που ζουν σε συνθήκες φτώχιας, σε συνθήκες απορίας, σε συνθήκες απελπισίας.

11) Ένα στοιχείο αυτής της ένδειας είναι ότι το 2018 αμέτρητοι Έλληνες (περίπου 200.000) έκαναν αποποίηση κληρονομιάς. Δηλ. ΔΕΝ είχαν χρήματα να «πάρουν» τα σπίτια και τα χωράφια που τους άφησε ο πατέρας τους !!! Ενώ οι «μετανάστες» πληρώνουν χιλιάδες ευρώ σε τούρκους διακινητές για να τους φέρουν στην Ελλάδα… Πού τα βρίσκουν ??? Ποιος τους τα δίνει ???

12) Αυτή «η διατεταγμένη απόβαση» μωαμεθανών και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες, βλέποντας τον «ισλαμικό κίνδυνο», μετακινούνται «προς τα δεξιά» ή «προς την άκρα δεξιά» και αυτό είναι το αποτέλεσμα της «φανατικής αριστερής πολιτικής» που άσκησαν ορισμένοι πολιτικοί και κόμματα.

13) Στην Ελλάδα πάντα λατρεύαμε τον «ξένιο Δία», δηλ. καλοδεχόμασταν τους επισκέπτες μας.

Φυσικά ΑΝ τους είχαμε προσκαλέσει.

ΑΝ έρχονταν με φιλικά αισθήματα.

ΑΝ αποδέχονταν τις δικές μας συνθήκες ζωής.

ΟΧΙ αμέτρητους.

ΟΧΙ ανεξέλεγκτους.

ΟΧΙ με τη μορφή βίαιης, επιθετικής, στρατιωτικής απόβασης, που βάζει μπροστά στις φωτογραφίες τις γυναίκες και τα παιδιά, και από πίσω κρύβει τους «μαχητές του Ισλάμ».

14) Το ότι ανάμεσα στους αμέτρητους ισλαμιστές ήρθαν και ελάχιστοι χριστιανοί από τη Συρία, δεν αλλάζει τη συνολική εικόνα.

15) Διαβάζω πολλά δυσάρεστα νέα. Στη Μασσαλία υπάρχουν ισλαμικά γκέτο, στα οποία ΔΕΝ μπαίνουν οι Γάλλοι. Στη Σουηδία, π.χ. στο Μάλμοε, οι βιασμοί σουηδέζων από ισλαμιστές είναι αμέτρητοι. Στο Λονδίνο ο δήμαρχος είναι μωαμεθανός, άρα μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη «άλλαξε χέρια», δηλ. ο συσχετισμός δυνάμεων ΔΕΝ είναι υπέρ των χριστιανών.

 

Περί του πρακτέου

Στην Ελλάδα έχουμε νέα κυβέρνηση.

Έχει υποχρέωση μαζί με όλα τα άλλα επείγοντα θέματα να ασχοληθεί και με το θέμα αυτό.

Να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές και χριστιανικές χώρες και να επεξεργαστούν μια συνολική ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι σε αυτή την «κατευθυνόμενη αποίκηση» της Ευρώπης από τους μωαμεθανούς.

Οι Έλληνες στη Μικρά Ασία, αλλά και οι Έλληνες στην Ελλάδα πριν την απελευθέρωση του 1912 είχαν χριστιανικά και Ελληνικά ονόματα: Γεώργιος, Ευριπίδης, Θεόφιλος, Φεβρωνία, Νικόλαος, Αλέξανδρος, Δημήτριος, Αικατερίνη, Χαράλαμπος, Αικατερίνη, Ελένη, κ.ά.

ΔΕΝ θα ήθελα τα εγγόνια μας να ονομάζονται Χασάν, Μεχμέτ, Νουρ, Μουσταφά, Αϊσά, Φατμέ, κλπ.

ΔΕΝ θα ήθελα τα εγγόνια μας να μεγαλώσουν κρυμμένα πίσω από μαντήλες και τσαντόρ…

ΔΕΝ θα ήθελα, ο κεκτημένος ευρωπαϊκός μας πολιτισμός, όπως το να κάνουμε μπάνιο μαζί άντρες, γυναίκες και παιδιά, να αντικατασταθεί με άλλα πράγματα…

 

Επίλογος

Η επικράτηση ακραίων φασιστικών, χιτλερικών, απόψεων στην Ευρώπη είναι ένα δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Η επικράτηση των φιλομουσουλμανικών απόψεων είναι ένα πολύ πιο δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Ένας οποιοσδήποτε οικογενειάρχης έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει στο σπίτι του 2, 3, 4 συγγενείς. ΔΕΝ μπορεί να κοιμίσει, να ταΐσει, να προσφέρει μπάνιο ταυτόχρονα σε 25 επισκέπτες!!! Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα με την κυβέρνησή της…

Να βάλει όριο, πλαφόν, μέγιστο στους «απρόσκλητους επισκέπτες». Κάποια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα είμαστε μειοψηφία στην Ελλάδα μας…

Έχουν η Ελλάδα και η Ευρώπη την δύναμη να επεξεργαστούν μια πολιτική που θα σώσει τον κοινό ευρωπαϊκό μας πολιτισμό;

Πολύ θα το θέλαμε…

 

 

Κυτίνος Ευάγγελος


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Άρθρα
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
1.7
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ