Έφη Κασοπούλου: Να μην σταματήσουμε μέχρι να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν

Έφη Κασοπούλου: Να μην σταματήσουμε μέχρι να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 20 Μαΐου 2019 | 15:42
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ήπειρος Όλον» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Δημητρίου
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Γεννήθηκε στην Πρέβεζα, «στον πιο όμορφο τόπο της χώρας» όπως η ίδια λέει.

Αν και μεγάλωσε στην Αθήνα, το όνειρό της ήταν να επιστρέψει στην γενέτειρά της. Και τα κατάφερε, πριν από δέκα χρόνια.

Μόνιμος κάτοικος πλέον της Πρέβεζας, συμβάλλει καθημερινά στην υλοποίηση της αυτονόητης, όπως η ίδια επισημαίνει, ποιοτικότερης ζωής στην πόλη μας.

Η Ευφροσύνη (Έφη) Κασοπούλου είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας. Μια γυναίκα με συνεχείς προβληματισμούς και όρεξη για προσφορά για τον «πιο όμορφο τόπο της Ελλάδας». Την Πρέβεζα.

Με στόχο να συγκεντρώσει όλους τους συμπολίτες, για την διεκδίκηση αυτών που τους ανήκουν, δημιούργησε στο Facebook μια σελίδα.

Οι «Αψέκαστοι Αντάρτες» καταθέτουν καθημερινά τις αγωνίες τους, τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους.

Η Ευφροσύνη (Έφη) Κασοπούλου, αποφάσισε να μεταφέρει τις φωνές αυτές των συμπολιτών της στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου και να διεκδικήσει με δυναμισμό, όλα αυτά που μέχρι τώρα αγωνίζονταν εκμεταλλευόμενη τις νέες μορφές επικοινωνίας.

Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ήπειρος Όλον» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Δημητρίου.

Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ μαζί σας 10 χρόνια, εσείς μαζί μου στις εκλογές της 26ης Μαΐου».
 


Ευφροσύνη (Έφη) Κασοπούλου:

"Γεννήθηκα στον πιο όμορφο τόπο της χώρας .Γεννήθηκα στη Πρεβεζα, μεγάλωσα στην Αθήνα με όνειρο ζωής την επιστροφή στην γενέτειρά μου.

Εδώ και 10 χρόνια, μόνιμος επιτέλους κάτοικος Πρέβεζας, προσπαθώ να ανακτήσω τις πιο όμορφες μνήμες μου και να συμβάλλω στην υλοποίηση της αυτονόητης για μένα ποιοτικότερης ζωής στην πόλη μας.

Οι απαράδεκτες και επίπονες διαπιστώσεις μου, και οι δικές σας φαντάζομαι, της υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας, αλλά και του μέλλοντος του δικού μας και των παιδιών μας με ώθησαν στο να δημιουργήσω την ιστοσελίδα στο FB, «Αξέκαστοι Αντάρτες Ν. Πρέβεζας», με στόχο την συσπείρωση όσων περισσότερων συμπολιτών μας για την διεκδίκηση αυτών που πραγματικά μας ανήκουν, και που σταδιακά μας τα έχουν αφαιρέσει.

Τα μέλη της ομάδας αυτής βρήκαν το βήμα για να εκφραστούν και να καταθέσουν τις αγωνίες τους.

Για τις απαξιωμένες αρχαιότητες που δεν διαθέτουν καν μια βιολογική τουαλέτα για τους τουρίστες.

Για τα πανέμορφα κάστρα που εγκαταλελειμμένα πια διαλύονται κάτω από το βλέμμα των αδιάφορων πολιτικών  που έχουν καταστεί μόνιμοι κάτοικοί τους.

Για τους ολοσκότεινους δρόμους μιας πόλης που σε τρομάζει και την παραμέληση των οδικών αξόνων που μας έχουν ρίξει στην αφάνεια.

Για τις ανύπαρκτες παιδικές χαρές που θα ψυχαγωγήσουν αλλά και θα κοινωνικοποιήσουν την επόμενη γενιά των κατοίκων της Πρέβεζας.

Για τα δικαιώματα ενός προνομιακού τόπου στις νέες μορφές ενέργειας που εγγυώνται την ανάπτυξη και όχι για την πολιτική των εξορύξεων που διακυβεύει τη ζωή μας, την υγεία μας, την περιουσία μας και ακόμη ακόμη την ελευθερία μας στις επιλογές μας.

Για τα αδέσποτα και την αξιοποίηση και του τελευταίου πόρου για την φροντίδα τους και την φύλαξή τους.

Για το λιμάνι και την κατοχύρωση κάθε σπιθαμής δημόσιας έκτασης που ανήκει στους δημότες και όχι στους ιδιώτες.

Για τις ακτές και τις παραλίες που θα έπρεπε να κοσμούν απ άκρο σ άκρου αυτό τον τόπο.

Για όλα αυτά, μέχρι τώρα, αγωνίστηκα εκμεταλλευόμενη τις νέες μορφές επικοινωνίας, τα sosial media.

Τώρα όμως, με πραγματική περηφάνια για την στήριξή σας, αποφασίζω να μεταφέρω στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου τις φωνές μας και τις διεκδικήσεις μας, αν και εφόσον και σεις το θέλετε να συνεχίσουμε.

Να μην σταματήσουμε μέχρι να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν.

ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ."

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ