Ένα χρόνο λειτουργίας για το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων - 4,5χιλ παραβάσεις

Ένα χρόνο λειτουργίας για το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων - 4,5χιλ παραβάσεις
Τοπικά Νέα, Κοινωνία, 30 Νοεμβρίου 2019 | 09:24
Κατά το χρόνο λειτουργίας του δεν καταγράφηκε κανένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων με θετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την τροχονομική αστυνόμευση του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού και της συνολικής αναβάθμισης του επίπεδου της οδικής ασφάλειας στην Ήπειρο. 

Το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στεγάζεται στο 154ο χιλιόμετρο Αυτοκινητοδρόμου Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην Καμπή Άρτας όπου εδρεύει και έχει τοπική αρμοδιότητα η οποία περιλαμβάνει το τμήμα αυτοκινητοδρόμου «Ιόνιας Οδού» από χ/θ 140,891 (Α/Κ  ΑΡΤΑΣ) μέχρι χ/θ 200,991 (Α/Κ ΕΓΝΑΤΙΑΣ), συμπεριλαμβανομένων των εισόδων και των εξόδων που υφίστανται στο τμήμα αυτό.

Σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα η υπηρεσία κατέγραψε συνολικά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της τρία τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν καταγράφηκε κανένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. 

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας 4.585 παραβάσεις, με τις περισσότερες να αφορούν τις χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες», που αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις: 

• υπερβολική ταχύτητα: -1.811- 

• παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά, δημοσίας χρήσης επιβατηγά(ταξί), λεωφορεία): -894- 

• οδήγηση υπό την επήρεια μέθης:-23- 

• μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -176- 

• λοιπές: -1.681- 

 

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Κοινωνία
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
2.5
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ