Αυτό είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας για το 2020 που τίθεται σε διαβούλευση

Αυτό είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας για το 2020 που τίθεται σε διαβούλευση

Αυτό είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας για το 2020 που τίθεται σε διαβούλευση
Τοπικά Νέα, Οικονομία, 19 Νοεμβρίου 2019 | 16:22
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Στην επιτροπή διαβούλευσης τίθεται το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας καθώς και το προσχέδιο του Πρϋπολογισμού για το 2020.

Τα μέλη της επιτροπής πρόκειται να συνεδριάσουν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 12:30.

Το τεχνικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης και επισυνάπτεται σε αυτό, ως παράρτημα. Για την ψήφιση και εκτέλεση του προϋπολογισμού εκάστου έτους, απαιτείται η κατάρτιση τεχνικού προγράμματος για το έτος αυτό.

Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Το προσχέδιο του τεχνικού πρόγραμμα έτους 2020 είναι προσαρμοσμένο στα πραγματικά έσοδα του Δήμου όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο έτος.

Περιλαμβάνει έργα, μελέτες, υπηρεσίες και προμήθειες (νέα και συνεχιζόμενα) κατά ιεραρχική σειρά ανά είδος υπηρεσίας που χρηματοδοτούνται από την ΣΑΤΑ την ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, τα ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ, τα κοινοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ, LEADER, INTEREG κλπ) το ΠΔΕ το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ καθώς και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας, καλεί όλα τα μέλη να γνωμοδοτήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν για το έτος 2020.

Οι ανωτέρω γνώμες και απόψεις θα προωθηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για την ψήφιση και έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020.

Δείτε ΕΔΩ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ από 01/10/2019 έως 31/10/2019

Δείτε ΕΔΩ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ από 01/10/2019 έως 31/10/2019

Μπορείτε να κατεβάσεται το Τεχνικό Πρόγραμμα και ΕΔΩ

 

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Documents to download

Tags:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Οικονομία
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker