Αλλάζει η Πρέβεζα, αλλάζει η πόλη - Απομακρύνθηκαν οριστικά οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλιακή!!!

Αλλάζει η Πρέβεζα, αλλάζει η πόλη - Απομακρύνθηκαν οριστικά οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλιακή!!!
Τοπικά Νέα, Κοινωνία, 19 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:11
Κάτι φαίνεται πως πάει να γίνει στην Πρέβεζα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Κάτι φαίνεται πως πάει να γίνει στην Πρέβεζα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Και αρκεί να σκεφτεί ο καθένας από εμάς πως βρισκόμαστε ήδη στην… αρχή.

Απλά, καθημερινά πράγματα, αυτονόητα, ξεκίνησαν να εφαρμόζονται και ήδη έχουν τύχει της ευρύτερης αποδοχής αλλά και των θετικών σχολίων των δημοτών.

Οι απλές διαγραμμίσεις κυρίως σε σημεία των δρόμων όπου διέρχονται καθημερινά μαθητές, αλλά και σε κεντρικές οδούς για την διευκόλυνση των πεζών ολοκληρώθηκαν. Δεν μένει παρά να δούμε και την εφαρμογή του ΚΟΚ από τους οδηγούς.

Οι αφίσες, τα πανό, τα διαφημιστικά και κάθε είδους βρόμα που «στόλιζε» κεντρικά σημεία και κολόνες στην πόλη απομακρύνθηκαν. Η πόλη καθάρισε στην κυριολεξία μετά από χρόνια και δεν θυμίζει σε τίποτε την κατάσταση που επικρατούσε πριν από ένα μήνα. Δεν μένει παρά να δούμε να διατηρηθεί και αυτή η εικόνα, αν και ορισμένοι φροντίζουν, με την νοοτροπία που έχουν, να εξακολουθούν να επιδεικνύουν το κενό στον κεφάλι τους!

Επόμενη κίνηση που έγινε η οριστική απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από την παραλιακή.

Η εικόνα της «σκουπιδούπολης», όπως χαρακτηρίστηκε η παραλιακή από επισκέπτη στα social, φαίνεται να αποτελεί παρελθόν, με την μεταφορά όλων των κάδων της παραλιακής σε δύο σημεία. Στο παλαιό τελωνείο και στην αρχή της τάφρου στον Άγ. Ανδρέα.

Σε καμία άλλη πόλη δεν υπήρχε παρόμοια εικόνα, σαν αυτή της παραλιακής και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με τα βουνά σκουπιδιών να ξεχειλίζουν από τους κάδους που "βασίλευαν" ανάμεσα σε χιλιάδες πεζούς καθημερινά. 

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη πλέον ή θα πρέπει να μεταφέρνουν τα σκουπίδια σε αυτά τα σημεία ή να βγάζουν τους κάδους τους κάθε μέρα στις 7:00 το πρωί που περνά το απορριμματοφόρο και να τους επιστρέφουν στο κατάστημά τους.

«Γνωρίζοντας την κοινή μας αγωνία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πόλης μας, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας έχει προβεί στην απομάκρυνση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία» αναφέρει συγκεκριμένα σε ενημερωτικό σημείωμα προς τους επαγγελματίες της παραλιακής ο Δήμος και συνεχίζει:

«Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις επιχειρήσεις που λειτουργούν  στην παραλιακή ζώνη, σας  ενημερώνουμε ότι:

Καθημερινά στις 7 το πρωί ΑΚΡΙΒΩΣ από την παραλιακή οδό θα διέρχεται απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα προβαίνει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους που διαθέτουν οι επιχειρήσεις σας.

Οι επιχειρηματίες με ευθύνη τους θα πρέπει εκείνη την ώρα να βγάζουν τους κάδους στην παραλία και αμέσως μετά την αποκομιδή να τους επιστρέφουν οι ίδιοι στο κατάστημά τους.

Οι κάδοι για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν τοποθετηθεί στην αρχή της Τάφρου του Αγ. Ανδρέα (έναντι  1ου Δημοτικού Σχολείου) και στο παλιό τελωνείο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία σας και  σας    διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση της ευπρεπούς εικόνας της πόλης».

 

 

PAMEPREVEZA NEWSROOM


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Κοινωνία
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
3.8
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ