Ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης για το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΠ

Ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης για το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΠ
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 22 Ιουνίου 2017 | 13:54
Αποδεκτή η προσφυγή του Δήμου Πρέβεζας από την Ειδική Επιτροπή - Τι αναφέρουν οι αποφάσεις
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Αποδεκτή έκανε η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 Κ.Δ.Κ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας την προσφυγή του Δήμου Πρέβεζας αναφορικά με τον ορισμό του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, και εν μέρει αποδεκτή την προσφυγή για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ.

Συγκεκριμένα η Ειδική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα:

Στην πρώτη περίπτωση (Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου):

«Δέχεται την κρινόμενη από 19-5-2017 ασκηθείσα προσφυγή του Δήμου Πρέβεζας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη υπ’ αρ. 64317/10-5-2017 απόφαση του ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας. Κρίνοντας περαιτέρω επί της από 19-4-2017 ασκηθείσας προσφυγής του Μιλτιάδη Κλάπα κλπ (σύν. 10) κατά της υπ’ αρ. 122/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας, απορρίπτει αυτήν ως μη νόμιμη και αβάσιμη. Κατά της ανωτέρω απόφασης της Επιτροπής χωρεί προσφυγή ενώπιον των αρμόδιων Διοικητικών Δικαστηρίων, εντός προθεσμίας 60 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας».

Στην δεύτερη περίπτωση (Δ.Σ. ΔΕΥΑΠ):

«Δέχεται εν μέρει την κρινόμενη από 19-5-2017 ασκηθείσα προσφυγή του Δήμου Πρέβεζας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται. Ακυρώνει εν μέρει την προσβαλλόμενη υπ’ αρ. 64313/10-5-2017 απόφαση του ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, μόνο ως προς τον εσφαλμένο δεύτερο λόγο ακύρωσης της υπ’ αρ. 121/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας. 7 Απορρίπτει κατά τα λοιπά την από 19-5-2017 ασκηθείσα προσφυγή του Δήμου Πρέβεζας κατά της υπ’ αρ. 64313/10-5-2017 απόφασης του ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας. Κατά της ανωτέρω απόφασης της Επιτροπής χωρεί προσφυγή ενώπιον των αρμόδιων Διοικητικών Δικαστηρίων, εντός προθεσμίας 60 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας».

Αναλυτικά δείτε εδώ και εδώ τις αποφάσεις.

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ