Ακούνε τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων

Ακούνε τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 15 Σεπτεμβρίου 2019 | 19:56
Δίπλα στον Δημότη, δίπλα στον κάτοικο της κάθε Τοπικής Κοινότητας
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Δίπλα στον Δημότη, δίπλα στον κάτοικο της κάθε Τοπικής Κοινότητας.

Αυτός ήταν και είναι ο στόχος της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας.

Και υλοποιείται με τα Τοπικά Συμβούλια.

Επισκέψεις, διάλογος και καταγραφή θεμάτων και προτεραιοτήτων αποτελούν τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής ως προς την ανάπτυξη με σεβασμό προς τους δημότες κάθε Τοπικής Κοινότητας.

Στα πλαίσια αυτά τα τοπικά συμβούλια παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας, Αντιδημάρχων αλλά και Εντεταλμένων Συμβούλων συνεχίζονται.

Σήμερα ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού στα πάτρια εδάφη της Μικράς Ασίας και κατόπιν της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους Ζαλόγγου Γιώργο Σαριάνογλου, Τεχνικών Έργων Ακρίβη Κώστα, Οικονομικών - Διοικητικού & Πληροφορικής Γιάννη Δαρδαμάνη καθώς και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. & Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημήτρη Καραμανίδη, συζήτησε και άκουσε τις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις του Εκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου και των Δημοτών στο Τοπικό Συμβούλιο στη Νέα Σαμψούντα.

Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και καταγράφηκαν θέματα που αφορούν στην Τ.Κ..

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
2.3
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ