Η «κοπή τη πίτα» και οι όπερες τα σημαντικότερα θέματα για τον Δήμο Πρέβεζας

Η «κοπή τη πίτα» και οι όπερες τα σημαντικότερα θέματα για τον Δήμο Πρέβεζας
Τοπικά Νέα, Σφηνάκια, 27 Ιανουαρίου 2016 | 23:25

Η επικοινωνία λέξη άγνωστη για τον Δήμο

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Ο Δήμος Πρέβεζας φαίνεται πως δεν έχει αντιληφθεί ότι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επαφής του με τους πολίτες είναι και η επικοινωνία.

Λέξη άγνωστη καθώς φαίνεται για τον Δήμο. Και αυτό γιατί τα πάντα μένουν εντός τεσσάρων τοίχων και μόνο εάν κάποιος μπαινοβγαίνει σε αυτούς θα μπορέσει να γνωρίζει…

Κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει στους άλλους δήμους της Ηπείρου με την πρωτιά να κατέχει αυτός των Ιωαννίνων και να ακολουθεί της Άρτας.

Η τεχνολογία έχει απλουστεύσει την καθημερινή επικοινωνία των γραφείων τύπου με τους δημοσιογράφους. Τουλάχιστον σε σοβαρά ζητήματα που οφείλουν να ενημερώνουν τους πολίτες. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στα Γιάννενα την Άρτα και την Ηγουμενίτσα. Τους μεγάλους δήμους της Ηπείρου.

Για την Πρέβεζα αυτά φαίνεται πως είναι λεπτά γράμματα.

Και δεν είναι το γεγονός ότι δεν το κατέχουν. Αντιθέτως και πολύ μάλιστα.

Απλά, για τον Δήμο της Πρέβεζας τα σημαντικότερα πράγματα και τα πρωτοσέλιδα, είναι «οι κοπές τη πίτα» και πως θα προωθήσουν την όπερα.

Αυτό εξάλλου απορρέει από το γεγονός, τις τελευταίες εβδομάδες οι μόνες ανακοινώσεις που φτάνουν από το γραφείο τύπου είναι οι… πίτες και η αναγγελία της όπερας.

Ενώ εάν ανατρέξουμε λίγο παλαιότερα υπήρχαν και αυτές του… χριστουγεννιάτικου χωριού!!

Σημαντικά θέματα που… κάνουν τους πολίτες όχι μόνο να προβληματίζονται αλλά να τρέχουν με λαχτάρα να μάθουν πότε ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και που, έκοψαν τις πίτες και τι παίζει η μετροπόλιταν.

Μιλάμε για τέτοια λαχτάρα που ούτε στην πρώτη παρουσίαση του i-phone6 δεν υπήρξε…

Αποτέλεσμα, καμία ενημέρωση για σημαντικά θέματα. Εκτός και αν αυτά εκλείπουν από τον Δήμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα και τα ζητήματα που συζητήθηκαν αποτελούν θέμα ασήμαντο, προς ενημέρωση των πολιτών, αφού δεν υπήρξε καμία σχετική ανακοίνωση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει.

Όπως και καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για τυχόν σημαντικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία χρόνια.

Η πλήρης διάλυση. Η απαξίωση του πολίτη. Η πλήρης αδιαφορία ενημέρωσης.

Λειτουργεί ή όχι ο Δήμος; Οφείλουν να το γνωρίζουν οι πολίτες. Και αυτό πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις.

Αλλά η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι το επικοινωνιακό δεν το έχει.

Αρκείται ίσως στην μετάδοση μέσω καφενείων και μόνο. Και η απορία είναι απλή.

Διαθέτει ή δεν διαθέτει ο Δήμος Πρέβεζας γραφείο Τύπου; Και αν ναι ποιος ο ρόλος του; Της ομορφιάς; Γιατί από ομορφιές γέμισε το συμπάν.

Κλείστε το εάν υπάρχει και συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, ή κάντε επιτέλους την δουλειά σας όπως πρέπει και για την οποία πληρώνονται κάποιοι.

Πάρτε παραδείγματα από άλλους… υπάρχουν στην γειτονιά σας.

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:
Tags:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Σφηνάκια
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
5.0
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Theme picker

Theme picker

Theme picker

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ