Μονάδα Α.Σ.Α. - Έτοιμη η εγκατάσταση να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου

Μονάδα Α.Σ.Α. - Έτοιμη η εγκατάσταση να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου
Τοπικά Νέα, Πολιτική, 11 Δεκεμβρίου 2018 | 16:42
Τακτική συνάντηση ελέγχου προόδου του έργου
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Εν όψει της έναρξης λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας των Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περ/ντος & Υποδομών Τατιάνα Καλογιάννη, παραβρέθηκε και συντόνισε τις εργασίες της τακτικής συνάντησης ελέγχου της προόδου υλοποίησης του έργου που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10/12/2018, στον χώρο της εγκατάστασης.

Μετά τη συνάντηση, στην οποία μετείχαν επίσης οι κκ. Ν. Τσαρνάς και Κ. Μπάκας εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας, οι κκ. Χ. Χαραλαμπίδης, Γ. Πασχάλης, Α. Φραντζής και Β. Κρούσκα, εκ μέρους της εταιρείας που διαχειρίζεται την μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων, ο κ. Π. Ευγενικός από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, εκπρόσωποι του Ανεξάρτητου Ελεγκτή καθώς και στελέχη και σύμβουλοι της Περιφέρειας Ηπείρου, η κ. Καλογιάννη δήλωσε:

"Διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά η άρτια υλοποίηση της εγκατάστασης, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και χωρίς υπερβάσεις χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Η εγκατάσταση είναι έτοιμη να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου. Έχουμε ειδοποιήσει σχετικά όλους τους ΟΤΑ για την προσκόμιση των αστικών απορριμμάτων που συλλέγονται στις περιοχές τους. Μια επίπονη προσπάθεια για ένα τεράστιο έργο υποδομής και προστασίας του περιβάλλοντος, με πολλαπλά οφέλη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά. Προσβλέπουμε πλέον στη σωστή λειτουργία της μονάδας με τη συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων μερών".

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Πολιτική
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ NEA