Επτά θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα

Επτά θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα
Τοπικά Νέα, Διάφορα, 21 Μαρτίου 2019 | 11:10
Τρίτος Κύκλος Σπουδών
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκτός από τον Πρώτο Κύκλο Σπουδών (Προπτυχιακό) και τον Δεύτερο Κύκλο Σπουδών (Μεταπτυχιακό) λειτουργεί από αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά και Τρίτο Κύκλο Σπουδών (Διδακτορικές Διατριβές).

Το τμήμα προκηρύσσει επτά (7) θέσεις υποψήφιων διδακτόρων ως εξής:

1. Μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Αρχές Οικονομικής (Επιβλέπων : Κ.Καραμάνης, [email protected])

2. Μία (1) θέση Υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Λογιστική (Επιβλέπων: E.Xύτης, [email protected])

3. Μία (1) θέση Υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Διοίκηση Επιχειρήσεων (Επιβλέπων: Α.Γαλανού, [email protected])

4. Μία (1) θέση Υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Τεχνολογία και Οικονομία (Επιβλέπων: Χ.Ναξάκης, [email protected])

5. Μία (1) θέση Υποψήφιου διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Χρηματοοικονομικά(Επιβλέπων: Ι.Σωτηρόπουλος, [email protected])

6. Δύο (2) θέσεις Υποψήφιων διδακτόρων στα γνωστικά αντικείμενα Επιχειρησιακή Έρευνα (Επιβλέπων:Ι.Γκανάς, [email protected]) και Ποσοτικές Μέθοδοι στην Οικονομία (Επιβλέπων:K.Kυρίτσης, [email protected])

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει:

Α) να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής
Β) να διαθέτουν δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ΑΕΙ ως ισότιμο ιδρύματος της αλλοδαπής
Γ) να διαθέτουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο LOWER.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν φάκελο στον οποίο πρέπει να περιλαμβάνονται:

1) Ο προτεινόμενος τίτλος, ο προτεινόμενος επιβλέπων της διατριβής, η προτεινόμενη γλώσσα συγγραφής

2) Σύντομο σχέδιο διδακτορικής διατριβής (στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα) σχετικά με το αντικείμενο της προκήρυξης ειδικότερα το σχέδιο αυτό πρέπει να περιλαμβάνει:

α) Πρωτοτυπία της μελέτης
β) Αναγκαιότητα της έρευνας
γ) Μεθοδολογικό σχεδιασμό
δ) Σκοπό-ερευνητικά ερωτήματα-Υποθέσεις της μελέτης
3) Αντίγραφο πτυχίου
4) Αντίγραφο διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
5) Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών
6) Πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής Γλώσσας
7) Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
8) Δύο (2) συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ των ΑΕΙ της χώρας ή καθηγητές της αλλοδαπής
9) Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει γίνει δεκτός για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε άλλο ΑΕΙ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Σημείωση: Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΟΑΤΑΠ.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα κριθούν από τριμελή επιτροπή ανά γνωστικό αντικείμενο, η οποία δύναται να καλέσει τους υποψηφίους σε συνέντευξη και στη συνέχεια να υποβάλει υπόμνημα στη Συνέλευση του τμήματος.

Η Συνέλευση του τμήματος εγκρίνει ή απορρίπτει αιτιολογημένα την αίτηση του υποψηφίου και μπορεί να συνυπολογίσει στην κρίση της την ακαδημαϊκή επίδοση, τη γνώση ΗΥ, την εργασιακή εμπειρία, τη συμμετοχή σε προγράμματα/μελέτες, τις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Στην απόφαση της Συνέλευσης ορίζεται:
- O επιβλέπων της διατριβής
- Τα μέλη της τριμελούς επιτροπής
- Η γλώσσα συγγραφής της διατριβής

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάκτορες μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από 20 Μαρτίου 2019 μέχρι 19 Απριλίου 2019 στη γραμματεία του τμήματος (τηλ. Γραμματείας 2682050550, http://accfin.teiep.gr/)

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Διάφορα
Βαθμολογήστε το!
Rate this article:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.