Β. Παπαδιώτης: Ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Πρέβεζας - Πριν το καλοκαίρι ο τομέας ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο

Β. Παπαδιώτης: Ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Πρέβεζας - Πριν το καλοκαίρι ο τομέας ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο
Τοπικά Νέα, Κοινωνία, 09 Φεβρουαρίου 2018 | 15:21
Συνάντηση του Διευθυντή ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Η ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου προκειμένου να εγκατασταθεί το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, αλλά και η εγκατάσταση του νέου τομέα του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο, πριν από το Καλοκαίρι, ήταν μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλη και ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας (Ηπείρου, Λευκάδας, Κέρκυρας) Βασίλειος Παπαδιώτης.

Ο κ. Παπαδιώτης συζήτησε με τον κ. Μπαΐλη μια σειρά από θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του ΕΚΑΒ και αφορούν την ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του τόσο στην Πρέβεζα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στην άμεση ανάγκη εξεύρεσης χώρου για την εγκατάσταση του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας (δεδομένου ότι οι υπάρχουσες υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν πλέον τις ανάγκες της μονάδας) ενώ ο κ. Παπαδιώτης ενημέρωσε τον κ.Μπαΐλη και για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την ενίσχυση της με προσωπικό κατά την διάρκεια και της φετινής θερινής περιόδου έτσι ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της παραλιακής ζώνης.

Επίσης ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ ζήτησε την συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας στην προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την δημιουργία βάσης αεροδιακομιδών στο Ακτιο (η οποία έχει εξαγγελθεί από το Υπουργείο Υγείας)  καθώς και  την πρόοδο των εργασιών για την εγκατάσταση μόνιμου τομέα ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο που αναμένεται να ξεκινήσει  πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Ο κ. Μπαΐλης  ευχαρίστησε τον κ. Παπαδιώτη για την επίσκεψή του και την  αναλυτική ενημέρωση διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί το ΕΚΑΒ.

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Κοινωνία
Βαθμολογήστε το!
Βαθμολογήστε το άρθρο:
3.0
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.