Ξεκινούν τα έργα στο θαλάσσιο μέτωπο και τη λιμενολεκάνη της μαρίνας - Η ανακοίνωση της "Μαρίνα Πρέβεζας ΑΕ"

Ξεκινούν τα έργα στο θαλάσσιο μέτωπο και τη λιμενολεκάνη της μαρίνας - Η ανακοίνωση της "Μαρίνα Πρέβεζας ΑΕ"
Τοπικά Νέα, Διάφορα, Advertorial, 29 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:02
"Η ολοκλήρωση όλων των έργων υποδομής θα σημάνει την κατασκευή μιας σύγχρονης και ελκυστικής μαρίνας"
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Η Κοινοπραξία Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε. (ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε.) με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους πολίτες της Πρέβεζας  ότι,  αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο  των οικοδομικών  έργων  στη χερσαία ζώνη της ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ, θα ξεκινήσουν τα έργα στο θαλάσσιο μέτωπο και τη λιμενολεκάνη της μαρίνας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, από την επόμενη εβδομάδα (και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017) θα εκτελούνται λιμενικά έργα έτσι ώστε να υλοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες υποδομές-κατασκευές. Οι εν λόγω εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός τετραμήνου. Η Κοινοπραξία έχει προβλέψει ώστε να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό οι αναπόφευκτες εργασίες όχλησης.

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των πολιτών, η Κοινοπραξία θα προχωρήσει στην τοποθέτηση προσωρινής περίφραξης του εργοταξίου (με τα προβλεπόμενα ηχοπετάσματα).

Ελπίζουμε, αναφέρει η ανακοίνωση, ότι με τη νέα σεζόν και με την αποπεράτωση των έργων,  η μαρίνα θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει. Ο χώρος θα είναι και πάλι προσβάσιμος από όλους τους πολίτες καθώς θα υπάρχει  χώρος περιπάτου, παιδικές  χαρές αλλά και  διάφοροι χώροι αναψυχής. Η Κοινοπραξία σκοπεύει με την ολοκλήρωση των έργων, στην άμεση πρόσληψη όλων των εργαζομένων των απαιτούμενων ειδικοτήτων.

Η ολοκλήρωση όλων των έργων υποδομής θα σημάνει την κατασκευή μιας σύγχρονης και ελκυστικής μαρίνας η οποία θα αναβαθμίσει τόσο την πόλη μας όσο και την ευρύτερη περιοχή του Ιονίου. Θα είναι η πρώτη μαρίνα η οποία κατασκευάζεται και θα λειτουργεί στην περιφέρεια της Ηπείρου.

Στόχος είναι η προσέλευση περισσότερων και  μεγαλύτερων σκαφών, προκειμένου να αναβαθμιστεί η πόλη, με άμεσα και έμμεσα οφέλη για όλους τους πολίτες, καθώς τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός και ιδιαίτερα ο θαλάσσιος τουρισμός είναι σε διαρκή άνοδο.

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση όλων των πολιτών της Πρέβεζας για τυχόν όχληση η οποία θα προκληθεί κατά την διάρκεια εκτέλεσης των λιμενικών έργων, καταλήγει η ανακοίνωση της “Μαρίνα Πρέβεζας Α.Ε.”

 

 

 


---> Ενημέρωση PamePreveza.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα με βάση κατηγορία: Τοπικά Νέα, Διάφορα, Advertorial
Βαθμολογήστε το!
Βαθμολογήστε το άρθρο:
No rating
Άρθρα και Σχόλια αναγνωστών

Το PamePreveza.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετούμε και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθογράφο - σχολιαστή. Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Το PamePreveza.gr, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.